Nieuws van
Albert Heijn

Bun helpt samen met andere Almeerse ondernemers Tante Truus

29 juli 2020 – Bun en Tante Truus hebben al sinds geruime tijd een verbintenis als partner. Ook tijdens deze bijzondere omstandigheden helpen wij hen graag. S&S online marketing heeft geholpen om een succes te maken van de actie Lekkers van Truus.

De horeca-activiteiten van #Tante Truus worden hard geraakt door de bijzondere omstandigheden waar wij nu in leven. Als partner zijn wij al geruime tijd aan Tante Truus verbonden, en helpen wij hen graag door deze periode.

De actie lekkers van Truus is inmiddels afgerond in onze winkels in Almere. Deze actie is opgezet om tijdens de corona periode online toch de klanten te kunnen bedienen. De medewerkers van Tante Truus waren erg blij dat ze aan de slag konden blijven in deze periode. De onlinecampagne, in samenwerking met S&S Online Marketing heeft gezorgd voor een extra boost in het aantal online bezoeken en bestellingen via de site. Met bijna 500.000 online views was het een groot succes. Wij zijn erg blij dat ook andere Almeerse bedrijven zoals S&S Online Marketing zich belangeloos inzetten voor dit initiatief.

Nog geen kennisgemaakt met Tante Truus? Ga dan snel naar www.lekkersvantruus.nl en bestel jouw eigen taartjes- of hartige box.